• 20 februari 2020
  • 10:00
  • Bibliotheek Diepenveen, Kulturhus, Dorpsstraat 30

Iedere donderdagochtend wordt er in de Bibliotheek in Diepenveen van 10 tot 11 uur voorgelezen voor de voorschoolse kinderen. We vinden het leuk als er nog meer kinderen van gaan genieten.
Heb jij er wel eens aan gedacht jouw baby of peuter voor te lezen? Juist in de eerste jaren ontwikkelt jouw kindje zich razendsnel. Samen lezen, liedjes zingen en luisteren is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de taal- en spraakontwikkeling van je kind – slim dus om vroeg van start te gaan!

Lezen, ervaringen en tips
BoekStart is een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders samen van boeken laat genieten. En dat kan ook gewoon in de Bibliotheek: tijdens onze open inloopochtenden wordt er door getrainde vrijwilligers voorgelezen en is er ruimte om te spelen en te zingen. Daarnaast kunnen ervaringen en tips worden uitgewisseld. En ook heel fijn, meedoen is gratis. Kom samen met je kindje genieten van de BoekStart inloopochtenden in onze Bibliotheek.

Haal je gratis BoekStart koffertje
Is jouw baby al lid van de Bibliotheek? Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek, dus ook jouw kleintje. En als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je namens de gemeente, de GGD en de Bibliotheek Deventer bij het consultatiebureau een waardebon voor het BoekStartkoffertje. In het koffertje zitten twee wisselende boekjes. Bij ieder boekje hebben we handige en leuke voorleestips verzameld.

Info: Hank Hengeveld | informatie-en adviesmedewerker Bibliotheek Diepenveen