Laden Evenementen

Agenda

Zondag 22 mei: Choral Evensong in Klooster Nieuw Sion in Diepenveen

Affiche Evensong 22 mei 2022

Zondag 22 mei is er een Choral Evensong in Klooster Nieuw Sion aan de Vulikerweg 6 in Diepenveen. De koorzang wordt verzorgd door het New Sion Choir onder leiding van Jan van Dijk. Een Choral Evensong is een muzikale viering aan het eind van de dag, afkomstig uit de Anglicaanse traditie. De kloosterkerk van Nieuw Sion met haar serene sfeer en uitstekende akoestiek is een ideale omgeving voor deze vorm van muzikale bezinning. In de Choral Evensong van 22 mei worden werken gezongen van onder andere Maurice Duruflé, Philip Stopford en Charles Wood. De kerk is open vanaf 17.30 uur, de viering begint om 18.00 uur. De toegang is vrij. Na afloop wordt via een deurcollecte een vrije gift gevraagd voor dekking van de kosten.

De Rommeljutters wandelen en ruimen op in Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur, steeds op een ander vertrekpunt.  Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je geen grijpstok, dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06-12529883.

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Presentatie Dorpsvisie Diepenveen 2022-2030

Honderden inwoners hebben meegewerkt aan deze dorpsvisie! Op donderdag 7 juli 2022 wordt deze visie aan iedereen uit Diepenveen gepresenteerd. Hoeveel huizen willen wij, hoe duurzaam worden wij, hoe groen blijven wij, hoe blijven wij ondernemend, vitaal en gastvrij? Dorpsbijeenkomst in het Kulturhus, donderdag 7 juli 19.30 uur Dit mag je niet missen!

Adverteerders

Scroll naar top