Laden Evenementen

Agenda

Workshop Digitaal Nalatenschap in de Bibliotheek Deventer

Full,Body,Smiling,Happy,Young,Man,Of,African,American,Ethnicity

Iedereen heeft digitale bezittingen. Mensen bellen, betalen, mailen en leven via hun digitale apparaten. Maar wat als iemand plotseling overlijdt? Hoe kom je als nabestaande dan bij belangrijke bestanden met emotionele- of zelfs financiële waarde als je geen wachtwoord of code hebt?

Heb jij je digitale erfenis op orde?
Kan én mag je samen met de nabestaanden en de vinger van een overledene een telefoon ontgrendelen? Waarom moet je geen abonnementen en online accounts (laten) opzeggen na een overlijden, hoe voorkom je identiteitsfraude na overlijden en wat kan een inboedelverzekering eventueel betekenen voor nabestaanden?

Doe mee met de workshop
Digital Life Legacy is het kennis en expertisecentrum op het gebied van de digitale nalatenschap en geeft op woensdag 12 juni een workshop in de Bibliotheek Centrum. Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen met recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten maar vooral bewustwording creëren rondom het thema digitaal nalatenschap.

Praktische informatie
De workshop wordt gegeven op woensdag 12 juni van 19.30 – 21.00 uur in de Bibliotheek Centrum. Mee doen is gratis, aanmelden is verplicht. Dat kan via www.bibliotheekdeventer.nl/agenda

Locatie

Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18
Deventer, 7411 PK
+ Google Maps
Telefoon
0570 675 700
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven