Laden Evenementen

Agenda

Verhalendienst in de dorpskerk: MENSEN WANDELEND ALS BOMEN

Diepenveense kerk

Zondag 4 september komt de bekende dichter-theoloog Hans Bouma naar de Dorpskerk in Diepenveen voor een verhalendienst. Organist Fredrik Kwakkel begeleidt de verhalen muzikaal. De dienst begint om 10.00 uur; toegang is gratis. Bij de uitgang zal er een collecte zijn. Van harte welkom!

MENSEN WANDELEND ALS BOMEN

Het verhaal van de blinde uit Betsaïda

Zondag, 4 september 2022 om 10.00 uur in de Dorpskerk te Diepenveen

Hans Bouma, voorganger en verhaal – Fredrik Kwakkel, orgel

Die bomen werden mijn vrienden, de vrienden die ik verder niet had. Ik voelde duidelijk dat ze me serieus namen, me respecteerden. Zo blind als ik was, ik mocht er zijn. Juda was mijn naam. Er was veel dat ons verbond, dezelfde aarde die ons droeg, dezelfde hemel, dak boven ons hoofd. Dezelfde adem, dezelfde kracht die ons bezielde.

Woorden van die blinde man uit Betsaïda. In deze dienst vertelt hij bij monde van Hans Bouma zijn verhaal, Mensen wandelend als bomen. Een even onthullend als inspirerend en troostrijk verhaal waaraan Fredrik Kwakkel muzikaal meewerkt.

Het verhaal wordt ingeleid door de poëtisch-muzikale collage Op goede voet met de bomen.

Locatie

Dorpskerk Diepenveen

Rommel opruimen in en rond Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur, steeds op een ander vertrekpunt.  Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je geen grijpstok, dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06-12529883.

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Pop-Up kledingwinkel PiT

Gerda Robben komt zaterdag 8 oktober met haar leuke pop-up kledingwinkel PiT aan de Raalterweg 31 in Diepenveen. Het is een trendy winkel op locatie inzetbaar. De kleding en sieraden zijn betaalbaar. Hoe leuk is dat? Kom je gezellig langs tussen 10.30-14.30 uur? Tussen deze tijden kan je gezellig langskomen wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte welkom! De koffie/thee staat klaar! Wanneer: 8 oktober 2022 Waar: Raalterweg 31, 7431 PA Diepenveen Tijd: tussen 10.30-14.30 uur Laat je even…

Muziek op Zondag

'Duo Rinascente komt weer naar Diepenveen! Na een fantastisch optreden van dit professionele duo vorig jaar, wilden niet alleen de bezoekers hen graag nog eens horen, maar wilden ook Helbertien en Lorena heel graag nog een keer naar Diepenveen komen om te spelen. Dan is 1 plus 1 natuurlijk 2! Op 9 oktober spelen ze (Helbertien op viool en Lorena achter de piano) stukken van Mozart, Respighi, Piazzolla, Albeniz, Guastavino en Liszt. Het wordt vast weer een verwennerij voor onze oren en ogen!…

Scroll naar top