Laden Evenementen

Agenda

Programma Koningsdag 2022

Oranje Comité – Diepenveen

Nog even en we vieren Koningsdag in Diepenveen weer groots! Oranje Comité Diepenveen heeft daarvoor een mooi programma geregeld en voor jullie, de kinderen van Diepenveen, betekent dat meedoen met de aubade, leuke activiteiten en natuurlijk de kleedjesmarkt.

Aubade

08.30 uur     Alle kinderen, ouders en belangstellenden verzamelen zich op het grote schoolplein bij basisschool De Zonnewijzer.
08:45 uur     Met drummers van ‘Sempre Crescendo’ lopen we naar het ‘Oranjeplein’.
09:00 uur     De aubade start met jong en oud Diepenveen op het ‘Oranjeplein’ voor Hof van Salland. Samen met de kinderen van beide basisscholen, andere verenigingen en wethouder Grijssen openen we dan officieel Koningsdag 2022. We hijsen de vlag en zingen het Wilhelmus, het Sallands volkslied en het nieuwe Koningsspelen lied ‘FitTop10’. Dus goed de teksten oefenen!

Activiteit jongste jeugd

De jonge kinderen (van 0 tot 8 jaar) zijn nu welkom in de gymzaal in Hof van Salland (hoofdingang) voor een voorstelling van goochelaar Jordi Jansen met zijn show “Magic for kids”. Er zijn leden van het oranjecomité aanwezig om de kinderen te begeleiden tijdens de show.

09:30 uur         Start programma in gymzaal Hof van Salland.
10:15 uur         Einde programma.

Ouders, vergeet u alstublieft niet om uw kind(eren) tijdig af te halen als de voorstelling voorbij is! Tijdens de voorstelling is er voor de ouders verse koffie en wat lekkers te koop bij de tent van Oranje Comité Diepenveen.

Kleedjesmarkt

10:00 uur     De Kleedjesmarkt begint!

Voor de Diepenveense kinderen (bovenbouw ) is er zo een mooie gratis plek op de braderie, op de parkeerplaats van de Albert Heijn. Zo kun je gaan handelen voor wat extra spaargeld. Inschrijven kan via een inschrijfformulier dat via de basisscholen is verspreid.

LET OP: vanaf dit jaar kunnen er geen overgebleven spullen meer ingeleverd worden, dus wat je niet verkoopt, dat neem je mee terug naar huis, zodat je plekje opgeruimd achterblijft.

11:30 uur     Vanaf nu staat er een gladiatorenspel klaar voor jullie bij de kleedjesmarkt. Wie van jullie vrienden is het sterkst, wie is er sneller en wie mept nét iets harder? Probeer het uit op de mat!

Voor de oudere dorpsgenoten

10:00 uur         Oranjeborrel Sparrenheuvel

Oranje Comité Diepenveen bij de oudere dorpsgenoten voor een gezellige borrel in Sparrenheuvel met livemuziek van de Heeren van de Heijs. Wij serveren daarbij een hapje en een drankje voor de bezoekers zodat de ochtend ook een echt feest wordt.

Muziek op het Oranjeplein

11:30 uur         Start muziekprogramma op het Oranjeplein.

De muziekkoepel, de koffietent van het oranjecomité en later ook de buitenbar van Hof van Salland staan klaar op het Oranjeplein bij het Kulturhus. Vanaf half elf is er livemuziek, dit jaar treedt King George op in onze muziekkoepel met veel soul, funk en pop. Tussen de live sessies door zal de DJ het overnemen, er is dus de hele dag muziek!

Volg Oranje Comité Diepenveen op facebook voor meer informatie over de activiteiten en de laatste nieuwtjes, of kijk op www.oranjecomitediepenveen.nl

We wensen iedereen een hele gezellige dag toe!

Oranje Comité Diepenveen

Locatie

Dorpsstraat
Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK