Laden Evenementen

Agenda

Programma Koningsdag 2022

Oranje Comité – Diepenveen

Nog even en we vieren Koningsdag in Diepenveen weer groots! Oranje Comité Diepenveen heeft daarvoor een mooi programma geregeld en voor jullie, de kinderen van Diepenveen, betekent dat meedoen met de aubade, leuke activiteiten en natuurlijk de kleedjesmarkt.

Aubade

08.30 uur     Alle kinderen, ouders en belangstellenden verzamelen zich op het grote schoolplein bij basisschool De Zonnewijzer.
08:45 uur     Met drummers van ‘Sempre Crescendo’ lopen we naar het ‘Oranjeplein’.
09:00 uur     De aubade start met jong en oud Diepenveen op het ‘Oranjeplein’ voor Hof van Salland. Samen met de kinderen van beide basisscholen, andere verenigingen en wethouder Grijssen openen we dan officieel Koningsdag 2022. We hijsen de vlag en zingen het Wilhelmus, het Sallands volkslied en het nieuwe Koningsspelen lied ‘FitTop10’. Dus goed de teksten oefenen!

Activiteit jongste jeugd

De jonge kinderen (van 0 tot 8 jaar) zijn nu welkom in de gymzaal in Hof van Salland (hoofdingang) voor een voorstelling van goochelaar Jordi Jansen met zijn show “Magic for kids”. Er zijn leden van het oranjecomité aanwezig om de kinderen te begeleiden tijdens de show.

09:30 uur         Start programma in gymzaal Hof van Salland.
10:15 uur         Einde programma.

Ouders, vergeet u alstublieft niet om uw kind(eren) tijdig af te halen als de voorstelling voorbij is! Tijdens de voorstelling is er voor de ouders verse koffie en wat lekkers te koop bij de tent van Oranje Comité Diepenveen.

Kleedjesmarkt

10:00 uur     De Kleedjesmarkt begint!

Voor de Diepenveense kinderen (bovenbouw ) is er zo een mooie gratis plek op de braderie, op de parkeerplaats van de Albert Heijn. Zo kun je gaan handelen voor wat extra spaargeld. Inschrijven kan via een inschrijfformulier dat via de basisscholen is verspreid.

LET OP: vanaf dit jaar kunnen er geen overgebleven spullen meer ingeleverd worden, dus wat je niet verkoopt, dat neem je mee terug naar huis, zodat je plekje opgeruimd achterblijft.

11:30 uur     Vanaf nu staat er een gladiatorenspel klaar voor jullie bij de kleedjesmarkt. Wie van jullie vrienden is het sterkst, wie is er sneller en wie mept nét iets harder? Probeer het uit op de mat!

Voor de oudere dorpsgenoten

10:00 uur         Oranjeborrel Sparrenheuvel

Oranje Comité Diepenveen bij de oudere dorpsgenoten voor een gezellige borrel in Sparrenheuvel met livemuziek van de Heeren van de Heijs. Wij serveren daarbij een hapje en een drankje voor de bezoekers zodat de ochtend ook een echt feest wordt.

Muziek op het Oranjeplein

11:30 uur         Start muziekprogramma op het Oranjeplein.

De muziekkoepel, de koffietent van het oranjecomité en later ook de buitenbar van Hof van Salland staan klaar op het Oranjeplein bij het Kulturhus. Vanaf half elf is er livemuziek, dit jaar treedt King George op in onze muziekkoepel met veel soul, funk en pop. Tussen de live sessies door zal de DJ het overnemen, er is dus de hele dag muziek!

Volg Oranje Comité Diepenveen op facebook voor meer informatie over de activiteiten en de laatste nieuwtjes, of kijk op www.oranjecomitediepenveen.nl

We wensen iedereen een hele gezellige dag toe!

Oranje Comité Diepenveen

Locatie

Dorpsstraat
Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Pop-Up kledingwinkel PiT

Gerda Robben komt zaterdag 8 oktober met haar leuke pop-up kledingwinkel PiT aan de Raalterweg 31 in Diepenveen. Het is een trendy winkel op locatie inzetbaar. De kleding en sieraden zijn betaalbaar. Hoe leuk is dat? Kom je gezellig langs tussen 10.30-14.30 uur? Tussen deze tijden kan je gezellig langskomen wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte welkom! De koffie/thee staat klaar! Wanneer: 8 oktober 2022 Waar: Raalterweg 31, 7431 PA Diepenveen Tijd: tussen 10.30-14.30 uur Laat je even…

Muziek op Zondag

'Duo Rinascente komt weer naar Diepenveen! Na een fantastisch optreden van dit professionele duo vorig jaar, wilden niet alleen de bezoekers hen graag nog eens horen, maar wilden ook Helbertien en Lorena heel graag nog een keer naar Diepenveen komen om te spelen. Dan is 1 plus 1 natuurlijk 2! Op 9 oktober spelen ze (Helbertien op viool en Lorena achter de piano) stukken van Mozart, Respighi, Piazzolla, Albeniz, Guastavino en Liszt. Het wordt vast weer een verwennerij voor onze oren en ogen!…

Recurring

Spelletjesmiddag in het Hof van Salland

Iedere maandagmiddag kunt u om 14.00 uur in “Het Hof van Salland” aanschuiven om een spelletje te spelen. Beschikbaar zijn verschillende spellen zoals rummikub, scrabble, yahtzee, mens-erger-je-niet, schaken, dammen. Biljarten, een potje kaarten, sjoelen en darten kan ook. U hoeft zich niet aan te melden. Speel gezellig mee! Wilt u gewoon komen om een praatje te maken, prima. Hebt u vervoer nodig dan kunt u voor vrijdag 10.00 uur bellen naar de VHD Vrijwillige Hulpdienst Diepenveen 06 20266077.

Scroll naar top