Laden Evenementen

Agenda

Opening Fototentoonstelling over 100 jarige Sempre Crescendo

Sempre Crescendo_1929_1e prijs Laren

Op 6 oktober om 15:00 uur vindt de opening plaats van de fototentoonstelling ‘100 jaar Sempre Crescendo’. De tentoonstelling is ingericht in de hal van Zorgcentrum Sparrenheuvel, Burgemeester Doffegnieslaan 2a, in Diepenveen.

De Historische Vereniging Dorp Diepenveen en Omgeving bestaat dit jaar vijfentwintig jaar, maar de andere jubilaris in het dorp Diepenveen, muziekvereniging Sempre Crescendo, bestaat al honderd jaar. Als historische vereniging moet je daaraan dus zeker aandacht schenken. Vandaar dat beide verenigingen hebben samengewerkt aan de inrichting van een fototentoonstelling. Duizenden foto’s zijn er in die honderd jaar van de muziekvereniging gemaakt en het was dan ook niet eenvoudig om daaruit te kiezen. Alle foto’s roepen tenslotte wel herinneringen op! Het is de organisatie gelukt om een mooie selectie te maken. Van optredens van het harmonie orkest, de drumband, het majorette peloton, de boerenkapel ‘de Dössers’, het Egerländer Orkest en de slagwerkgroep.

De fototentoonstelling is te bezichtigen van 6 oktober tot en met 31 december. Loop gerust eens binnen en geniet nog eens van Sempre Crescendo. Er komen vast veel herinneringen boven bij het zien van de foto’s van lang en minder lang geleden.

Noteert u ook nog even zaterdagavond 18 november 2023. Dan sluit Sempre Crescendo met het jubileumconcert een feestelijk jaar feestelijke af.

Foto uit 1929 van Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Diepenveen tijdens een concours in Laren waarbij de eerste prijs in de wacht werd gesleept.OOp

Locatie

Sparrenheuvel, Diepenveen
Scroll naar boven