Laden Evenementen

Agenda

Open huis bij TC De Schapekolk!

Schermafbeelding 2023-02-23 om 17.28.16

Op zondag 2 april is er van 10.30-12.30 uur open huis bij TC De Schapekolk in de wijk Borgele in Deventer. Een mooie gelegenheid om even een kijkje te nemen én een balletje te slaan!

TC De Schapekolk is te vinden in de sportieve hoek van Borgele tussen de voetbalvereniging en de Jeu de Boules club. Het adres is Bredenhorst 187 in 7414 HE Deventer. Wij hebben een modern park met 6 banen: 4 gravel- en 2 all-weatherbanen. Heel tennissend Deventer is jaloers op onze gravelbanen! Bovendien heeft onze vereniging de laagste bezettingsgraad (aantal leden gedeeld door het aantal banen) in de regio en biedt dus de meeste kans een vrije baan aan te treffen!

Tijdens het open huis kunt u een kijkje nemen op het park en in het clubhuis. Natuurlijk zijn er ook leden om u wegwijs te maken en om u te informeren over de gang van zaken op ons park. Uiteraard is er ook gelegenheid om een balletje slaan, want daar gaat het tenslotte om! Dan wel graag geschikt schoeisel aan trekken.

Op 2 april kunt u ook genieten van fraaie wedstrijden. Onze leden vertonen graag hun kunsten! Als u zich die dag aanmeldt, kunt u al voor €150,- lid worden voor het hele jaar 2023. De jeugd kan al voor €50,- lid worden. Ook is er de mogelijkheid om een ALLES IN ÉÉN-lidmaatschap af te sluiten. Meer informatie daarover vindt u op onze site.

Waarom TC De Schapekolk? Bij ons staat plezier in de sport altijd voorop. Wij zijn trots op de ontspannen sfeer op ons park. Voor nieuwe leden zijn er gedurende de week meerdere husselmomenten. De ideale manier om kennis te maken met andere clubleden! Wij vertellen u er graag meer over tijdens ons open huis. U bent van harte welkom!

www.schapekolk.nl

Locatie

TC De Schapenkolk – Bredenhorste 187 Deventer
Scroll naar boven