Laden Evenementen

Agenda

Online nieuwjaarsquiz

kahoot

Zoals eerder  aangekondigd organiseren Kulturhus Diepenveen en Taakgroep Kennismaken en Ontmoeten dit jaar een alternatieve Nieuwjaarsbijeenkomst.

9 januari 2021
Niet op het plein, maar thuis via het beeldscherm kunt u op zaterdag 9 januari om 17.00 uur meedoen aan de inmiddels traditionele quiz met vragen over Diepenveen. Net als voorgaande jaren staat de wisselbeker op het spel!

Quiz èn/of borrelplankje
Ondanks het feit dat we niet bij elkaar kunnen komen willen we daarbij toch graag een gezellige borrelsfeer creëren. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het Hof van Salland  borrelplankjes samengesteld, die compleet met drankjes, besteld kunnen worden (prijs borrelplankje voor 2 personen incl. een drankje € 17,50).

Afhalen of bezorgen
De borrelplankjes kunnen opgehaald worden bij het Hof van Salland, en eventueel kunt u ze ook laten bezorgen op 9 januari. Op die manier kunnen we toch een beetje samen genieten!

Bestelformulier
Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de quiz èn een borrelplankje bestellen, of alleen voor de quiz, òf alleen een borrelplankje bestellen. Keuze genoeg.

Wij hopen op heel veel deelnemers!

Bestuur Kulturhus Diepenveen
Taakgroep Kennismaken en Ontmoeten

 

 

Adverteerders

Scroll naar top