Laden Evenementen

Agenda

Muziekverenigingen spelen weer op 26 september!

PVC poster

Drie orkesten en een spetterende slagwerkgroep treden op zondagmiddag 26 september vanaf 13.30 uur buiten op bij Kulturhus Diepenveen. Dit zijn Salonorkest Abraham Gezien, jeugdorkest Jong Sempre, Slagwerkgroep en Orkest Sempre Crescendo. De optredens vinden plaats tussen 11.30 en 16.00 uur, variëren van 15 tot 45 minuten en zijn vaak meerdere keren te zien en te horen. Het PVC vormt tevens de afsluiting van de Open Up! maand, de opening van het culturele seizoen. Toegang is gratis, waarbij een vrije gift uiteraard van harte welkom is. Kijk ook op www.kunstcircuit.nl voor aanvangstijden & adressen.

Optredens in Diepenveen:

  • 13.30 uur – Salonorkest Abraham Gezien
  • 14.15 uur – Slagwerkgroep Sempre Crescendo
  • 14.45 uur – Jeugdorkest Jong Sempre
  • 15.00 uur – Orkest Sempre Crescendo
  • 15.30 uur – Slagwerkgroep Sempre Crescendo
  • aansluitend gezamenlijke finale van jeugdorkest Jong Sempre en Orkest Sempre Crescendo
Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Pop-Up kledingwinkel PiT

Gerda Robben komt zaterdag 8 oktober met haar leuke pop-up kledingwinkel PiT aan de Raalterweg 31 in Diepenveen. Het is een trendy winkel op locatie inzetbaar. De kleding en sieraden zijn betaalbaar. Hoe leuk is dat? Kom je gezellig langs tussen 10.30-14.30 uur? Tussen deze tijden kan je gezellig langskomen wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte welkom! De koffie/thee staat klaar! Wanneer: 8 oktober 2022 Waar: Raalterweg 31, 7431 PA Diepenveen Tijd: tussen 10.30-14.30 uur Laat je even…

Muziek op Zondag

'Duo Rinascente komt weer naar Diepenveen! Na een fantastisch optreden van dit professionele duo vorig jaar, wilden niet alleen de bezoekers hen graag nog eens horen, maar wilden ook Helbertien en Lorena heel graag nog een keer naar Diepenveen komen om te spelen. Dan is 1 plus 1 natuurlijk 2! Op 9 oktober spelen ze (Helbertien op viool en Lorena achter de piano) stukken van Mozart, Respighi, Piazzolla, Albeniz, Guastavino en Liszt. Het wordt vast weer een verwennerij voor onze oren en ogen!…

Recurring

Spelletjesmiddag in het Hof van Salland

Iedere maandagmiddag kunt u om 14.00 uur in “Het Hof van Salland” aanschuiven om een spelletje te spelen. Beschikbaar zijn verschillende spellen zoals rummikub, scrabble, yahtzee, mens-erger-je-niet, schaken, dammen. Biljarten, een potje kaarten, sjoelen en darten kan ook. U hoeft zich niet aan te melden. Speel gezellig mee! Wilt u gewoon komen om een praatje te maken, prima. Hebt u vervoer nodig dan kunt u voor vrijdag 10.00 uur bellen naar de VHD Vrijwillige Hulpdienst Diepenveen 06 20266077.

Scroll naar top