Laden Evenementen

Agenda

Muziek op Zondag op 22 mei in het Kulturhus

moz 22-5

Deze keer treden Caroline Rutten en Dirk Overbeek op. Meld je nu aan!

Zangeres Caroline Rutten brengt samen met accordeonist Dirk Overbeek een programma met Franse chansons van alle tijden. Er zullen zowel klassiekers van Brel, Aznavour en Piaff als hedendaags repertoire van bijvoorbeeld Zaz voorbijkomen. Van alle chansons heeft het duo eigen arrangementen gemaakt, om elk lied in deze intieme bezetting van accordeon en zang het mooiste tot zijn recht te laten komen.

Zangeres Caroline Rutten (1997) ontwikkelde op het Conservatorium in Arnhem haar liefde voor verschillende muziekstijlen. In maart 2019 won ze de eerste prijs op het 35e Concours de la Chanson Alliance Française, in Theater Diligentia in Den Haag. Samen met haar eigen band speelt ze zowel klassieke als eigentijdse chansons. Daarnaast treedt Caroline regelmatig door het hele land op met haar akoestische coverband ‘Amy Acoustic’.

Accordeonist Dirk Overbeek (1998) laat in alles wat hij doet veelzijdigheid zien van zichzelf en zijn instrument. Zo speelt hij onder andere Nederlandstalige poëtische pop, Franse chansons, Braziliaanse muziek en eigen composities in wisselende en niet alledaagse bezettingen. Dirk studeerde in juni 2021 af van het ArtEZ Jazz & pop conservatorium te Arnhem. In een hokje valt Dirk niet te plaatsen. Hoe graag hij dat misschien voor de duidelijkheid wel zou willen, juist buiten de lijntjes komt hij het beste tot zijn recht.

Informatie:
Inloop: vanaf 11.00 uur / start van het concert om 11.30 uur
einde van het concert is – inclusief een pauze – uiterlijk om 13.00 uur.
Plaats: KHD, Dorpsstraat 30,  7431 CL  Diepenveen
Kosten: € 10,- inclusief een kop koffie of thee

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

 

Locatie

Kulturhus, Dorpsstraat 30 7431CL Diepenveen

De Rommeljutters wandelen en ruimen op in Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur, steeds op een ander vertrekpunt.  Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je geen grijpstok, dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06-12529883.

Wij zoeken Diepenveense helden die meedoen aan de Kinderhulp Heldenrun op zondag 22 mei!

Hé Diepenveense held, doe jij ook mee aan de Kinderhulp Heldenrun? Tijdens de heldhaftigste sponsorloop van Nederland komen we samen in actie voor de ruim 300.000 kinderen in Nederland die in armoede opgroeien! een 🏃 Sponsorloop van 1,5 of 4 km 👨‍👧 Kinderen lopen als 'superhelden' samen met hun volwassen 'sidekick' Verkleden als superheld mag …

Wij zoeken Diepenveense helden die meedoen aan de Kinderhulp Heldenrun op zondag 22 mei! Lees verder »

Adverteerders

Scroll naar top