Laden Evenementen

Agenda

Muziek op Zondag

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de versoepeling van de Corona regels betekent dat we wat meer liefhebbers kunnen laten genieten van Muziek op Zondag. We gaan er wel voor zorgen dat er ruimte in de zaal blijft en het daarmee een voor iedereen aangenaam concert wordt. We kunnen daarom 20 extra plaatsen aanbieden.

Coronacheck
Zoals de overheid van ons vraagt zullen we de bezoekers bij de toegang vragen om hun Coronabewijs. Dat kan via de CoronaCheck app op uw telefoon of met een papieren bewijs.

De vorige MOZ was maar liefst een jaar geleden. Om dit weerzien goed te vieren, trappen we op 3 oktober af met twee fantastische professionals: de Nederlandse violiste Helbertine Hylkema en de Argentijnse pianiste Lorena Mainero. Zij vormen sinds 2002 het Duo Rinascente.

Helbertine woont in Nederland en Lorena in Italië. Vanwege de grote afstand tussen de musici werken ze met name projectmatig; sinds de oprichting maakte het duo verschillende succesvolle concerttournees in Nederland, Frankrijk en Italië, waarna vele concertuitnodigingen volgden.

En nu komen ze naar Diepenveen!

Muziek op Zondag


Uitnodiging ten dans met Duo Rinascente

Ze hebben een mooi programma voor ons samengesteld met componisten uit verschillende perioden en met verschillende stijlen en draagt de titel ‘Uitnodiging ten dans met Duo Rinascente’. Ze spelen werken van Elgar, Chopin, Beethoven, Bartok, Dvorak, de Ginastera en sluiten af met Piazolla.

 

Wij hebben MOZ gemist en hopen dat we weer met veel plezier – samen met u – kunnen luisteren naar mooie muziek.

Waar?
Kulturhus Diepenveen, Dorpsstraat 30 in Diepenveen

Wanneer?
3 oktober 2021

 

Hoe laat?
Let op: de tijden zijn anders dan vorig jaar.
Inloop is vanaf 10 uur. Het concert begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 11.45 uur met halverwege een koffiepauze.

Kosten?
€ 10,00 inclusief een kop koffie of thee

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier (het aantal aanmeldingen is beperkt.)

Locatie

Kulturhus, Dorpsstraat 30 7431CL Diepenveen

Pop-Up kledingwinkel PiT

Gerda Robben komt zaterdag 8 oktober met haar leuke pop-up kledingwinkel PiT aan de Raalterweg 31 in Diepenveen. Het is een trendy winkel op locatie inzetbaar. De kleding en sieraden zijn betaalbaar. Hoe leuk is dat? Kom je gezellig langs tussen 10.30-14.30 uur? Tussen deze tijden kan je gezellig langskomen wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte welkom! De koffie/thee staat klaar! Wanneer: 8 oktober 2022 Waar: Raalterweg 31, 7431 PA Diepenveen Tijd: tussen 10.30-14.30 uur Laat je even…

Muziek op Zondag

'Duo Rinascente komt weer naar Diepenveen! Na een fantastisch optreden van dit professionele duo vorig jaar, wilden niet alleen de bezoekers hen graag nog eens horen, maar wilden ook Helbertien en Lorena heel graag nog een keer naar Diepenveen komen om te spelen. Dan is 1 plus 1 natuurlijk 2! Op 9 oktober spelen ze (Helbertien op viool en Lorena achter de piano) stukken van Mozart, Respighi, Piazzolla, Albeniz, Guastavino en Liszt. Het wordt vast weer een verwennerij voor onze oren en ogen!…

Recurring

Spelletjesmiddag in het Hof van Salland

Iedere maandagmiddag kunt u om 14.00 uur in “Het Hof van Salland” aanschuiven om een spelletje te spelen. Beschikbaar zijn verschillende spellen zoals rummikub, scrabble, yahtzee, mens-erger-je-niet, schaken, dammen. Biljarten, een potje kaarten, sjoelen en darten kan ook. U hoeft zich niet aan te melden. Speel gezellig mee! Wilt u gewoon komen om een praatje te maken, prima. Hebt u vervoer nodig dan kunt u voor vrijdag 10.00 uur bellen naar de VHD Vrijwillige Hulpdienst Diepenveen 06 20266077.

Recurring

computercafé elke dinsdagmiddag in het Kulturhus

Elke dinsdagmiddag (vanaf 6 september aanstaande) van 13:30 tot 15:30 uur zijn wij weer met ons  “Computercafé” in het Kulturhus te Diepenveen. U kunt wekelijks binnenlopen zonder afspraak met uw vragen en/of problemen op het gebied van PC, tablet en smartphone. We proberen u zoveel mogelijk te helpen met uw problemen en vragen. Ook is het mogelijk uitleg te krijgen over bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook, Twitter,  de komende aanmeldwijziging van DIGID en ook over andere programma’s. Wilt u eenvoudige bewerkingen van foto's…

Scroll naar top