Laden Evenementen

Agenda

Muziek op Zondag

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de versoepeling van de Corona regels betekent dat we wat meer liefhebbers kunnen laten genieten van Muziek op Zondag. We gaan er wel voor zorgen dat er ruimte in de zaal blijft en het daarmee een voor iedereen aangenaam concert wordt. We kunnen daarom 20 extra plaatsen aanbieden.

Coronacheck
Zoals de overheid van ons vraagt zullen we de bezoekers bij de toegang vragen om hun Coronabewijs. Dat kan via de CoronaCheck app op uw telefoon of met een papieren bewijs.

De vorige MOZ was maar liefst een jaar geleden. Om dit weerzien goed te vieren, trappen we op 3 oktober af met twee fantastische professionals: de Nederlandse violiste Helbertine Hylkema en de Argentijnse pianiste Lorena Mainero. Zij vormen sinds 2002 het Duo Rinascente.

Helbertine woont in Nederland en Lorena in Italië. Vanwege de grote afstand tussen de musici werken ze met name projectmatig; sinds de oprichting maakte het duo verschillende succesvolle concerttournees in Nederland, Frankrijk en Italië, waarna vele concertuitnodigingen volgden.

En nu komen ze naar Diepenveen!

Muziek op Zondag


Uitnodiging ten dans met Duo Rinascente

Ze hebben een mooi programma voor ons samengesteld met componisten uit verschillende perioden en met verschillende stijlen en draagt de titel ‘Uitnodiging ten dans met Duo Rinascente’. Ze spelen werken van Elgar, Chopin, Beethoven, Bartok, Dvorak, de Ginastera en sluiten af met Piazolla.

 

Wij hebben MOZ gemist en hopen dat we weer met veel plezier – samen met u – kunnen luisteren naar mooie muziek.

Waar?
Kulturhus Diepenveen, Dorpsstraat 30 in Diepenveen

Wanneer?
3 oktober 2021

 

Hoe laat?
Let op: de tijden zijn anders dan vorig jaar.
Inloop is vanaf 10 uur. Het concert begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 11.45 uur met halverwege een koffiepauze.

Kosten?
€ 10,00 inclusief een kop koffie of thee

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier (het aantal aanmeldingen is beperkt.)

Locatie

Kulturhus, Dorpsstraat 30 7431CL Diepenveen
Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK