Laden Evenementen

Agenda

Diepenveense Veldkeuken: Soepcafé

Voorkant Flyer soepcafe 2022-v220504a-print[199684]

Data en locaties soepcafé 2022

9 september: Repaircafé, Werkplaats 31@, Randerstraat 31
14 oktober: Grootentraats, Schapenzandweg 14
11 november: Notenhof, Dorpsstraat 55 a
9 december: Grootentraats, Schapenzandweg 14

De maaltijd begint om 18:00 uur. Het is handig als je vooraf even meldt met hoeveel mensen je komt via info@kwekerijhetnieuweveld.nl.
Data en locaties vind je ook op www.dorpspleindiepenveen.nl.

De Diepenveense Veldkeuken on tour

Het soepcafé trekt als een echte veldkeuken door het dorp zodat de bewoners telkens een andere plek leren kennen.

Wil je meehelpen?

Vrijwilligers zijn welkom om mee te helpen de soep te maken, ‘s middags vanaf 15.00 of op de locatie de tafels te dekken en af te ruimen. Je kunt je opgeven via info@kwekerijhetnieuweveld.nl. Wil je bestek of grote soeppannen en kommen doneren? Ook die zijn van harte welkom!

Locatie

Notenhof, dorpsstraat 55a
Recurring

Open handbal training DSC damesrecreanten

Het recreantenteam van DSC Handbal organiseert open handbal trainingen! Kom geheel vrijblijvend meedoen op: 29 augustus, 5, 12, 19 en 26 september 2022, Sporthal Keizerslanden, Lebuinuslaan 3, 7415 DM Deventer Ons team bestaat uit speelsters met en zonder handbalervaring. We trainen op maandag van 19.00- 20.00 uur. De thuiswedstrijden zijn op de trainingsavond. Uitwedstrijden wisselen van dag, maar zijn altijd op een doordeweekse avond. Het zaalseizoen loopt van oktober tot en met begin april.  

Recurring

computercafé elke dinsdagmiddag in het Kulturhus

Elke dinsdagmiddag (vanaf 6 september aanstaande) van 13:30 tot 15:30 uur zijn wij weer met ons  “Computercafé” in het Kulturhus te Diepenveen. U kunt wekelijks binnenlopen zonder afspraak met uw vragen en/of problemen op het gebied van PC, tablet en smartphone. We proberen u zoveel mogelijk te helpen met uw problemen en vragen. Ook is het mogelijk uitleg te krijgen over bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook, Twitter,  de komende aanmeldwijziging van DIGID en ook over andere programma’s. Wilt u eenvoudige bewerkingen van foto's…

Rommel opruimen in en rond Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur, steeds op een ander vertrekpunt.  Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je geen grijpstok, dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06-12529883.

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

School at Sea Concert

Op zondag 2 oktober vindt in de Fermerie, Muggenplein 9 in Deventer, een bijzonder concert plaats georganiseerd door de 16-jarige Nathan van Noort uit Diepenveen. Met de verkoop van toegangskaarten voor dit concert wil hij sponsorgeld genereren voor zijn half jaar durende reis in het kader van ‘School at Sea’. Met je aanwezigheid help je Nathan om deze fantastische tocht mogelijk te maken. Je bent van harte welkom! Programma Inloop vanaf 16.00 uur 16.30 u: Presentatie over School at Sea…

Scroll naar top