Laden Evenementen

Agenda

Lokale politiek continu in gesprek met inwoners. Inloopgesprekken Gemeentebelang bij NoaberLOOkaal in Loo

Gemeentebelang-Deventer_Logo_liggend_V4

Als lokale en grootste politieke partij is Gemeentebelang Deventer de verbindende factor tussen inwoners en de gemeentelijke overheid. Het is in dat kader essentieel dat lokale politici benaderbaar zijn en in gesprek blijven gaan met de inwoners van gemeente Deventer. Daarom organiseert Gemeentebelang regelmatig inloopuurtjes. Zo ook deze maand, op maandag 11 juli om 19:00 uur in Loo.

“Het zijn roerige tijden. Het is, zeker nu, van groot belang dat we met alle inwoners en onze achterban de actuele problematiek blijven inventariseren. Zo kunnen we alle uitdagingen samen en oplossingsgericht aangaan” aldus raadslid Bert Roetert. Na een succesvolle inloop bij Mimik eind mei worden inwoners van onze gemeente dit keer uitgenodigd voor het inloopuurtje op maandag 11 juli tussen 19:00 en 20:00 uur in het NoaberLOOkaal aan de Scheperboersweg 2 in Loo.

Een aantal fractieleden van Gemeentebelang gaat die avond, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met inwoners in gesprek. Zo weten zij wat er leeft en speelt in de gemeente. “Dat is zeer waardevolle input voor onze politieke agenda” voegt Roetert aan zijn uitnodiging toe. Kijk op www.gemeentebelangdeventer.nl voor meer informatie.

Locatie

Scheperboersweg 2, Loo
Scheperboersweg 2
Loo,
+ Google Maps
Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK