Laden Evenementen

Agenda

Lokale politiek continu in gesprek met inwoners. Inloopgesprekken Gemeentebelang bij NoaberLOOkaal in Loo

Gemeentebelang-Deventer_Logo_liggend_V4

Als lokale en grootste politieke partij is Gemeentebelang Deventer de verbindende factor tussen inwoners en de gemeentelijke overheid. Het is in dat kader essentieel dat lokale politici benaderbaar zijn en in gesprek blijven gaan met de inwoners van gemeente Deventer. Daarom organiseert Gemeentebelang regelmatig inloopuurtjes. Zo ook deze maand, op maandag 11 juli om 19:00 uur in Loo.

“Het zijn roerige tijden. Het is, zeker nu, van groot belang dat we met alle inwoners en onze achterban de actuele problematiek blijven inventariseren. Zo kunnen we alle uitdagingen samen en oplossingsgericht aangaan” aldus raadslid Bert Roetert. Na een succesvolle inloop bij Mimik eind mei worden inwoners van onze gemeente dit keer uitgenodigd voor het inloopuurtje op maandag 11 juli tussen 19:00 en 20:00 uur in het NoaberLOOkaal aan de Scheperboersweg 2 in Loo.

Een aantal fractieleden van Gemeentebelang gaat die avond, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met inwoners in gesprek. Zo weten zij wat er leeft en speelt in de gemeente. “Dat is zeer waardevolle input voor onze politieke agenda” voegt Roetert aan zijn uitnodiging toe. Kijk op www.gemeentebelangdeventer.nl voor meer informatie.

Locatie

Scheperboersweg 2, Loo
Scheperboersweg 2
Loo,
+ Google Maps

Rommel opruimen in en rond Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur, steeds op een ander vertrekpunt.  Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je geen grijpstok, dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06-12529883.

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Pop-Up kledingwinkel PiT

Gerda Robben komt zaterdag 8 oktober met haar leuke pop-up kledingwinkel PiT aan de Raalterweg 31 in Diepenveen. Het is een trendy winkel op locatie inzetbaar. De kleding en sieraden zijn betaalbaar. Hoe leuk is dat? Kom je gezellig langs tussen 10.30-14.30 uur? Tussen deze tijden kan je gezellig langskomen wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte welkom! De koffie/thee staat klaar! Wanneer: 8 oktober 2022 Waar: Raalterweg 31, 7431 PA Diepenveen Tijd: tussen 10.30-14.30 uur Laat je even…

Muziek op Zondag

'Duo Rinascente komt weer naar Diepenveen! Na een fantastisch optreden van dit professionele duo vorig jaar, wilden niet alleen de bezoekers hen graag nog eens horen, maar wilden ook Helbertien en Lorena heel graag nog een keer naar Diepenveen komen om te spelen. Dan is 1 plus 1 natuurlijk 2! Op 9 oktober spelen ze (Helbertien op viool en Lorena achter de piano) stukken van Mozart, Respighi, Piazzolla, Albeniz, Guastavino en Liszt. Het wordt vast weer een verwennerij voor onze oren en ogen!…

Scroll naar top