Laden Evenementen

Agenda

Lentefair in de pastorietuin

Lentefair 2

Twee jaar lang kon het niet doorgaan vanwege corona, maar dit jaar is het weer zo ver: op Hemelvaartsdag staan de hekken van de pastorietuin open voor de jaarlijkse lentefair!

Naast een rondgang langs de diverse kraamhouders die passen in een landelijke omgeving, kunt u onder meer een kijkje nemen in de pastorietuin zelf, in de kerk een kunstexpositie bekijken, op een terras koffie of thee met taart nuttigen of een (boeren)ijsje kopen.

De toegang tot de fair is gratis. U kunt bijdragen door een gift in één van de melkbussen te doneren of door zelf een taart te bakken en die in te leveren bij de Notenhof (Dorpsstraat 55a) – de medewerkers zijn u er dankbaar voor!
Er is ook een taartenwedstrijd! Heeft u een mooie of lekkere taart gebakken, dan kunt u meedingen naar de ereprijzen. Lever in dat geval uw taart(en) in tussen 9.00 en 10.00 uur in de Notenhof (Dorpsstraat 55a). De uitslag wordt bekend gemaakt bij de opening van de fair, om 11.00 uur.

De opbrengsten van de fair zijn bestemd voor de instandhouding van het historische hart van ons dorp (kerkplein en pastorietuin).

U bent van harte welkom! Honden ook, mits aangelijnd.

Locatie

Kerkplein 5, Diepenveen
Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Pop-Up kledingwinkel PiT

Gerda Robben komt zaterdag 8 oktober met haar leuke pop-up kledingwinkel PiT aan de Raalterweg 31 in Diepenveen. Het is een trendy winkel op locatie inzetbaar. De kleding en sieraden zijn betaalbaar. Hoe leuk is dat? Kom je gezellig langs tussen 10.30-14.30 uur? Tussen deze tijden kan je gezellig langskomen wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte welkom! De koffie/thee staat klaar! Wanneer: 8 oktober 2022 Waar: Raalterweg 31, 7431 PA Diepenveen Tijd: tussen 10.30-14.30 uur Laat je even…

Muziek op Zondag

'Duo Rinascente komt weer naar Diepenveen! Na een fantastisch optreden van dit professionele duo vorig jaar, wilden niet alleen de bezoekers hen graag nog eens horen, maar wilden ook Helbertien en Lorena heel graag nog een keer naar Diepenveen komen om te spelen. Dan is 1 plus 1 natuurlijk 2! Op 9 oktober spelen ze (Helbertien op viool en Lorena achter de piano) stukken van Mozart, Respighi, Piazzolla, Albeniz, Guastavino en Liszt. Het wordt vast weer een verwennerij voor onze oren en ogen!…

Recurring

Spelletjesmiddag in het Hof van Salland

Iedere maandagmiddag kunt u om 14.00 uur in “Het Hof van Salland” aanschuiven om een spelletje te spelen. Beschikbaar zijn verschillende spellen zoals rummikub, scrabble, yahtzee, mens-erger-je-niet, schaken, dammen. Biljarten, een potje kaarten, sjoelen en darten kan ook. U hoeft zich niet aan te melden. Speel gezellig mee! Wilt u gewoon komen om een praatje te maken, prima. Hebt u vervoer nodig dan kunt u voor vrijdag 10.00 uur bellen naar de VHD Vrijwillige Hulpdienst Diepenveen 06 20266077.

Scroll naar top