Laden Evenementen

Agenda

Lentefair in de pastorietuin

Lentefair 2

Twee jaar lang kon het niet doorgaan vanwege corona, maar dit jaar is het weer zo ver: op Hemelvaartsdag staan de hekken van de pastorietuin open voor de jaarlijkse lentefair!

Naast een rondgang langs de diverse kraamhouders die passen in een landelijke omgeving, kunt u onder meer een kijkje nemen in de pastorietuin zelf, in de kerk een kunstexpositie bekijken, op een terras koffie of thee met taart nuttigen of een (boeren)ijsje kopen.

De toegang tot de fair is gratis. U kunt bijdragen door een gift in één van de melkbussen te doneren of door zelf een taart te bakken en die in te leveren bij de Notenhof (Dorpsstraat 55a) – de medewerkers zijn u er dankbaar voor!
Er is ook een taartenwedstrijd! Heeft u een mooie of lekkere taart gebakken, dan kunt u meedingen naar de ereprijzen. Lever in dat geval uw taart(en) in tussen 9.00 en 10.00 uur in de Notenhof (Dorpsstraat 55a). De uitslag wordt bekend gemaakt bij de opening van de fair, om 11.00 uur.

De opbrengsten van de fair zijn bestemd voor de instandhouding van het historische hart van ons dorp (kerkplein en pastorietuin).

U bent van harte welkom! Honden ook, mits aangelijnd.

Locatie

Kerkplein 5, Diepenveen
Scroll naar boven