Laden Evenementen

Agenda

Lentefair in de pastorietuin van de kerk in Diepenveen

lentefair

Op Hemelvaartsdag (18 mei) gaan de hekken van de pastorietuin weer wijd open voor de veertiende editie van de lentefair!

Over het Kerkplein en door de tuin heen slingert een lint van kraampjes. Daar wordt van alles verkocht of aangeboden wat past binnen de sfeer van de lentefair: groen, ambachtelijk en regionaal. Zo is er verkoop van planten, stekgoed, bonbons, kruiden, jams en chutneys, wolproducten, honing en andere bijenproducten, streekbieren, kunst, brocante, kleding etc. Maar er wordt ook aandacht gevraagd voor onder meer Vrouwen voor Nepal, Duurzaam Diepenveen, Bijenlint Deventer (en Diepenveen), de Vlinderstichting, historische vereniging Diepenveen, Groei & Bloei en de Zonnebloem.

 

In de kerk zal een tentoonstelling zijn met schilderijen van Eskelien de Ridder. En er zal ook opgetreden worden door het koor UP4S uit Oeganda – een spectaculair gebeuren! UP4S heeft ook een kraam op de fair; ze zamelen geld in voor een weeshuis en schoolproject in Oeganda.

Kom op de fiets!

U bent van harte welkom op Hemelvaartsdag vanaf 11.00 tot 16.30 uur in de pastorietuin (Kerkplein 5). Het wordt vast weer druk! Er is weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving, daarom een oproep: kom op de fiets! U kunt uw fiets stallen in de nabijheid van de Dorpskerk.

Locatie

pastorietuin kerk Diepenveen
Scroll naar boven