Laden Evenementen

Agenda

Jubileumconcert Muziekvereniging Sempre Crescendo – Diepenveen

Muziekvereniging Sempre Crescendo met zangeres Maaike Widdershoven

Muziekvereniging Sempre Crescendo en zangeres Maaike Widdershoven

Op zaterdagavond 18 november 2023 geeft Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Diepenveen een groots en uniek jubileumconcert ter ere van haar honderdjarig bestaan. Aan dit concert zal speciale medewerking worden verleend door de bekende musicalzangeres Maaike Widdershoven. Het concert wordt gehouden in het Kulturhus Diepenveen en start om 20.00 uur.    

Als je een eeuw bestaat wil je aan dit heuglijke feit extra aandacht besteden. Voor een amateurorkest is het bijzonder inspirerend om met professionals samen te werken. Dat wordt tijdens dit concert gedaan door een gastoptreden van Maaike Widdershoven, een bekende naam in de wereld van musical en theater. Zij heeft hoofdrollen gespeeld in o.a. de musicals “The Sound of Music”,  “West Side Story” en heeft in vele theaterproducties gespeeld.

Naast orkest en slagwerkgroep werken ook een Deventer combo, bestaande uit Erik Poorterman (drums), Koos Lonis (basgitaar), Herman Wolters (toetsen) en Peter van Leeuwen (gitaar) mee.

Ter gelegenheid van dit concert wordt de sportzaal van het Kulturhus Diepenveen omgebouwd tot een ware concertzaal. Het horecagedeelte wordt voor de gelegenheid uitgebreid en doet dienst als foyer.

Het orkest is opgericht in 1923 en is van start is gegaan met 23 leden. Het ledenaantal liep al snel op en de opleiding van (jeugd)leden werd gestart. Om zo lang te kunnen bestaan, moet je met de tijd mee blijven gaan en je blijven ontwikkelen en dat gebeurt nog steeds. Met plezier muziek maken staat daarbij altijd voorop. Op dit moment heeft Sempre Crescendo ca. 55 leden, die spelen in het orkest, de twee jeugdorkesten en de slagwerkgroep.

Met dit feestelijke jubileumconcert rondt Muziekvereniging Sempre Crescendo haar  jubileumactiviteiten af. Eerder dit jaar is een Muziekfestival met gastoptredens van orkesten en koren uit de hele regio georganiseerd en een Muziek Maak Middag met muziekworkshops en diverse optredens. Beide activiteiten waren drukbezocht en een groot succes.

Kaarten zijn online te koop via www.semprecrescendo-diepenveen.nl. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Sandra den Boer via secretaris@semprecrescendo-diepenveen.nl

 

Locatie

Kulturhus, Dorpsstraat 30 7431CL Diepenveen
Scroll naar boven