Laden Evenementen

Agenda

Jeugdvissen Diepenveense Hengelsport Vereniging Diepenveen!

Hengelsport

Zondag 22 augustus wordt er in het prachtige viswater van de Hengelsportvereniging de 2e Jeugdwedstrijd – door de corona wat verlate start van de competitie – weer vervist in de Munikkenhank. Zoals gewoonlijk beginnen wij om 8.00 uur met de loting en vissen wij van 8.30 tot 11.30 uur. Deelname is voor de Jeugdleden van de DHV gratis.

Ben je als Jeugd geïnteresseerd in deze mooie tak van de Sportvisserij, kom gerust eens een kijkje nemen aan dit hele mooie viswater. Er zijn deze gehele ochtend leden aanwezig van de vereniging die je hier over alles kunt vragen om eens een hengeltje uit te gooien en te genieten in en van de prachtige natuur. Dit prachtige viswater ligt op de uiterwaarden van de IJssel en is per voet heel makkeijk bereikbaar.

Meer informatie over deze Jeugwedstrijden met de uitslagen kun je vinden op de duidelijk website www.dhvdiepenveen.nl

Locatie

Munikkenhank, IJssel

Rommel opruimen in en rond Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur, steeds op een ander vertrekpunt.  Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je geen grijpstok, dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06-12529883.

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Pop-Up kledingwinkel PiT

Gerda Robben komt zaterdag 8 oktober met haar leuke pop-up kledingwinkel PiT aan de Raalterweg 31 in Diepenveen. Het is een trendy winkel op locatie inzetbaar. De kleding en sieraden zijn betaalbaar. Hoe leuk is dat? Kom je gezellig langs tussen 10.30-14.30 uur? Tussen deze tijden kan je gezellig langskomen wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte welkom! De koffie/thee staat klaar! Wanneer: 8 oktober 2022 Waar: Raalterweg 31, 7431 PA Diepenveen Tijd: tussen 10.30-14.30 uur Laat je even…

Muziek op Zondag

'Duo Rinascente komt weer naar Diepenveen! Na een fantastisch optreden van dit professionele duo vorig jaar, wilden niet alleen de bezoekers hen graag nog eens horen, maar wilden ook Helbertien en Lorena heel graag nog een keer naar Diepenveen komen om te spelen. Dan is 1 plus 1 natuurlijk 2! Op 9 oktober spelen ze (Helbertien op viool en Lorena achter de piano) stukken van Mozart, Respighi, Piazzolla, Albeniz, Guastavino en Liszt. Het wordt vast weer een verwennerij voor onze oren en ogen!…

Scroll naar top