Laden Evenementen

Agenda

Halve marathon of een run bike run

greenrun-2020

De Greenrun (de opbrengst is voor Kika) organiseert in Diepenveen een halve Marathon dit jaar. Maar of alles door gaat is natuurlijk nog onzeker, gezien de huidige coronaregels.

Alvast beginnen met trainen
Toch wil de Greenrun- organisatie ruchtbaarheid aan deze loop geven, zodat de lange afstand lopers hiervoor kunnen gaan trainen. Als de huidige situatie omtrent het coronavirus goed uitpakt, dus minder besmettingen, en wij over een aantal weken weer meer mogen is de kans groot dat de halve marathon door kan gaan.

Geen massastart
Wel hebben we enkele regels om alles goed te doen verlopen. Onze aanpak is dat er geen massastart is en de lopers zelf bepalen hoe laat ze willen gaan starten, maar wel tussen 10.00 en 12.00 uur.

Loper moet vergezeld worden door een fietser
Verder moet een loper vergezeld worden door een fietser. Deze fietser heeft namelijk de route en kan de loper helpen met het oversteken van drukke punten en fietspaden. Per fietser mag je maximaal 4 lopers.

Run-bike-run
Ook is het mogelijk om deze afstand te gebruiken voor een run-bike-run. Dus met 2 lopers, de halve marathon, om de beurt lopen en fietsen.

Inschrijven in november
Momenteel zijn we druk bezig alles uit te werken en hopen de inschrijving in november te openen, wanneer we groen licht hebben omtrent de coronaregels.

Dus beste lopers, reserveer vast de datum: zondag 27 december, 3e kerstdag. Dat de kilo’s die dag er af mogen vliegen.

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Pop-Up kledingwinkel PiT

Gerda Robben komt zaterdag 8 oktober met haar leuke pop-up kledingwinkel PiT aan de Raalterweg 31 in Diepenveen. Het is een trendy winkel op locatie inzetbaar. De kleding en sieraden zijn betaalbaar. Hoe leuk is dat? Kom je gezellig langs tussen 10.30-14.30 uur? Tussen deze tijden kan je gezellig langskomen wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte welkom! De koffie/thee staat klaar! Wanneer: 8 oktober 2022 Waar: Raalterweg 31, 7431 PA Diepenveen Tijd: tussen 10.30-14.30 uur Laat je even…

Muziek op Zondag

'Duo Rinascente komt weer naar Diepenveen! Na een fantastisch optreden van dit professionele duo vorig jaar, wilden niet alleen de bezoekers hen graag nog eens horen, maar wilden ook Helbertien en Lorena heel graag nog een keer naar Diepenveen komen om te spelen. Dan is 1 plus 1 natuurlijk 2! Op 9 oktober spelen ze (Helbertien op viool en Lorena achter de piano) stukken van Mozart, Respighi, Piazzolla, Albeniz, Guastavino en Liszt. Het wordt vast weer een verwennerij voor onze oren en ogen!…

Recurring

Spelletjesmiddag in het Hof van Salland

Iedere maandagmiddag kunt u om 14.00 uur in “Het Hof van Salland” aanschuiven om een spelletje te spelen. Beschikbaar zijn verschillende spellen zoals rummikub, scrabble, yahtzee, mens-erger-je-niet, schaken, dammen. Biljarten, een potje kaarten, sjoelen en darten kan ook. U hoeft zich niet aan te melden. Speel gezellig mee! Wilt u gewoon komen om een praatje te maken, prima. Hebt u vervoer nodig dan kunt u voor vrijdag 10.00 uur bellen naar de VHD Vrijwillige Hulpdienst Diepenveen 06 20266077.

Scroll naar top