Laden Evenementen

Agenda

Haak maar aan bij Vrienden van….

Haak maar aan breien

Wij zijn een paar enthousiaste breisters/haaksters in Diepenveen en breien zwachtels, troostdekentjes en knuffels voor het goede doel.
We komen eens in twee weken van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur bij elkaar bij De Vrienden van … op elke oneven woensdag. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.
Natuurlijk breien/haken we thuis verder, maar het is leuk en gezellig om dit samen te doen.

Heb je geen brei- of haakervaring? Geen probleem… wij leren het je! Neem je garen en naalden mee en we helpen je graag op weg.

Voor het breien van zwachtels heb je (ongebleekt) 100% katoengaren nodig voor breinaalden met een dikte van 2,5 tot max 3,5. De afmeting van een zwachtel is ca 10-15 cm breed en ca 150 cm lang.

Voor het breien of haken van troostdekentjes en knuffels is 100% acryl gewenst (Wibra, Zeeman, Action), vanwege de wasbaarheid, want wol en mixen met wol kunnen kriebelen en zijn minder goed (warm) wasbaar. Patronen en ideeën zijn voldoende aanwezig.

We mogen gebruikmaken van de ruimte bij De Vrienden van… Enige voorwaarde is dat we dan wel een consumptie nuttigen.

Voor wie dit een leuk idee vindt, maar niet kan of wil haken/breien, is het uiteraard mogelijk om een bijdrage te doen in de vorm van breikatoen of breigaren! Een financiële bijdrage mag ook, dan kopen wij het garen zelf.

Dit kan worden ingeleverd bij Jacqueline (Paalmansdijk 14) of Ali (Wechelerweg 36).

Locatie

De Vrienden Van, Oranjelaan 37, 7431 AA Diepenveen
Scroll naar boven