Laden Evenementen

Agenda

Groei & Bloei lezing: een op Engeland geïnspireerde Pluktuin

image

Marieke Nolsen, bloemstyliste en blogger vertelt in haar lezing over haar grote passie voor tuinieren. Ze is een veelzijdige duizendpoot op het gebied van tuinieren. Ze geeft naast lezingen ook workshops en cursussen. Ze brengt boeken uit, vaak samen met andere tuinprominenten zoals Modeste Hedwig, en is enthousiast blogger met Bloemige Berichten.

Sinds 2016 heeft ze met haar man een Pluktuin met veel dahlia’s en eenjarigen, in de kleuren rood/zalm/oranje en rose! Ze gebruikt in haar tuin ook veel snoeihout waarmee ze samen met de planten mooie constructies maakt: de tuin wordt een boeket waar je doorheen kunt wandelen.

Tijdens deze avond vertelt ze hoe ze deze tuin aangelegd heeft, over de constructies, welke dahlia’s en éénjarigen ze gebruikt, hoe ze met de beplanting speelt etc.  Dus hebt u een Pluktuin, of wilt u misschien een soort van Pluktuintje aanleggen, of vind u het gewoon heerlijk om een hele avond in een soort van FLOWERHEAVEN te bivakkeren dan is deze lezing met prachtige beelden een aanrader en inspiratiebron!

De lezing is op 22 februari 2023 en start om 20.00 uur, in Hof van Salland, Diepenveen.

Info: www.deventer.groei.nl

Locatie

Hof van Salland, Dorpsstraat 30 Diepenveen
Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK