Laden Evenementen

Agenda

Expositie van Diepenveense Amateur Fotografen bij Sparrenheuvel

Zwaan met jong (1)

Vanaf 1 juli 2021 zal er een foto-expositie zijn door de leden van DAF in het verzorgingshuis Sparrenheuvel te Diepenveen.

Dieren en Diepenveen
Het thema van deze expositie is dieren en Diepenveen. Er zijn dus vele foto’s te zien van dieren en van mooie plekken en gebouwen uit Diepenveen.
De foto’s blijven hangen tot november en verhuizen dan naar het Kulturhus ook in Diepenveen waar mogelijk nog aanvullende foto’s zullen worden gepresenteerd.

Locatie

Sparrenheuvel, Diepenveen
Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.  

Klusochtend in de Heemtuin!

Het weekend beginnen met een groene work-out in de natuur? Sluit aan bij de klusochtend in de Heemtuin, elke tweede zaterdag van de maand. We starten om 9:30 uur en om 12.30 uur hebben we samen opgeruimd. Voor gereedschap én koffie wordt gezorgd. Samen zorgen we voor een veilige natuurspeelplek voor de jeugd en een …

Klusochtend in de Heemtuin! Lees verder »

De Rommeljutters wandelen en opruimen in en rond Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan in november en december weer door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur. Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je geen grijpstok, dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06-12529883.

Adverteerders

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar top