Laden Evenementen

Agenda

Elektrisch auto delen in Diepenveen

auto delen

Er is een initiatief om elektrische auto’s met bewoners onderling te delen.  Elektrisch rijden is de toekomst. We komen allemaal voor de vraag te staan wanneer we de overgang naar een elektrische auto maken. Als we die dan delen, rijden we ook nog een stuk voordeliger!

Wist je dat het delen van een auto een nog veel groter milieu effect heeft dan minder of elektrisch rijden? Simpelweg doordat er dan (veel) minder auto’s nodig zijn en dus alle uitstoot van het maken van die auto’s voorkomen wordt. Met auto delen help je dus je eigen portemonnee én de planeet!

Het idee is dat er een auto-deel coöperatie komt. Je wordt lid van de coöperatie en kunt dan gebruik maken van een elektrische auto (inclusief verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, etc.). De inschatting is dat we binnen een paar jaar één of meerdere elektrische deel-auto’s in Diepenveen hebben staan, die we samen gebruiken.

Voor dat het zover is moeten we eerst weten hoeveel mensen het idee steunen. En wie er gebruik van gaan maken. Ben je benieuwd hoe dat gaat? Wil je meer weten? Denk je dat je mee wilt doen?

We nodigen een groep uit Zandweerd uit met ervaring.

Kijk zelf ook eens op www.mobigo.nu en www.onzeauto.com uitnodigen.

Als je je interesse kenbaar maakt, laat het ons weten en dan zetten we je op de e-mail lijst, zodat we je op de hoogte kunnen houden over de stand van zaken en vervolg stappen. Voel je ook vrij om Jan of Ton even te bellen!

Een kleine werkgroep bestaat nu uit 4 mannen.

Lijkt het je leuk om als vrouw mee te doen, meldt je dan.

Geef je interesse door. Je zit nog nergens aan vast.

Jan Ubels tel. 06-16466110

Ton Holtslag tel. 06-30041624

Of stuur een mailtje naar Autodelen.Diepenveen@gmail.com.

Locatie

Kulturhus
Scroll naar boven