Laden Evenementen

Agenda

DSC Nordic Sports biedt proefles cross-skaten en rolskiën aan

Foto proefles rolski

DSC Nordic Sports biedt aan het begin van het herfstseizoen een proefles cross-skate en rolski aan. Ben je graag buiten actief en zoek je een nieuwe sportieve uitdaging, dan is cross-skaten of rolskiën wellicht iets voor jou.

Op 18 september heb je mogelijkheid het uit te proberen. Nadat je voorzien bent van stokken, rollers en bescherming  gaat een trainer jou de beginselen van ’t cross-skaten en rolskiën uitleggen en voordoen.  Je kunt zelf meteen aan de slag en ervaren of het een sport is die  bij je past. Na de proefles kun je besluiten nog 3 lessen te volgen in cross-skate en/of rolskiën. Het materiaal mag je mee naar huis nemen, om in je eigen omgeving tussentijds te oefenen.

Heb je er net zoveel plezier in als onze leden, dan kun je wekelijks in clubverband deelnemen aan trainingen en toertochten. Trainingen vinden plaats in Diepenveen of op de wielerbaan Deventer. De toertochten  organiseert de club  op verschillende plekken  in de regio Deventer-Apeldoorn, met  aangepaste afstanden  voor starters en gevorderden.

De proefles vind plaats op 18 september 9:30 in Diepenveen. Kosten proefles 10,- euro. Schrijf je in!

Alle informatie is te vinden op: www.nordicsports-diepenveen.nl

Locatie

DSC, Schuurmansweg 20A
Scroll naar boven