Laden Evenementen

Agenda

DSC Nordic Sports biedt proefles cross-skaten en rolskiën aan

Foto proefles rolski

DSC Nordic Sports biedt aan het begin van het herfstseizoen een proefles cross-skate en rolski aan. Ben je graag buiten actief en zoek je een nieuwe sportieve uitdaging, dan is cross-skaten of rolskiën wellicht iets voor jou.

Op 18 september heb je mogelijkheid het uit te proberen. Nadat je voorzien bent van stokken, rollers en bescherming  gaat een trainer jou de beginselen van ’t cross-skaten en rolskiën uitleggen en voordoen.  Je kunt zelf meteen aan de slag en ervaren of het een sport is die  bij je past. Na de proefles kun je besluiten nog 3 lessen te volgen in cross-skate en/of rolskiën. Het materiaal mag je mee naar huis nemen, om in je eigen omgeving tussentijds te oefenen.

Heb je er net zoveel plezier in als onze leden, dan kun je wekelijks in clubverband deelnemen aan trainingen en toertochten. Trainingen vinden plaats in Diepenveen of op de wielerbaan Deventer. De toertochten  organiseert de club  op verschillende plekken  in de regio Deventer-Apeldoorn, met  aangepaste afstanden  voor starters en gevorderden.

De proefles vind plaats op 18 september 9:30 in Diepenveen. Kosten proefles 10,- euro. Schrijf je in!

Alle informatie is te vinden op: www.nordicsports-diepenveen.nl

Locatie

DSC, Schuurmansweg 20A
Recurring

computercafé elke dinsdagmiddag in het Kulturhus

Elke dinsdagmiddag (vanaf 6 september aanstaande) van 13:30 tot 15:30 uur zijn wij weer met ons  “Computercafé” in het Kulturhus te Diepenveen. U kunt wekelijks binnenlopen zonder afspraak met uw vragen en/of problemen op het gebied van PC, tablet en smartphone. We proberen u zoveel mogelijk te helpen met uw problemen en vragen. Ook is het mogelijk uitleg te krijgen over bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook, Twitter,  de komende aanmeldwijziging van DIGID en ook over andere programma’s. Wilt u eenvoudige bewerkingen van foto's…

Rommel opruimen in en rond Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur, steeds op een ander vertrekpunt.  Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je geen grijpstok, dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06-12529883.

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

School at Sea Concert

Op zondag 2 oktober vindt in de Fermerie, Muggenplein 9 in Deventer, een bijzonder concert plaats georganiseerd door de 16-jarige Nathan van Noort uit Diepenveen. Met de verkoop van toegangskaarten voor dit concert wil hij sponsorgeld genereren voor zijn half jaar durende reis in het kader van ‘School at Sea’. Met je aanwezigheid help je Nathan om deze fantastische tocht mogelijk te maken. Je bent van harte welkom! Programma Inloop vanaf 16.00 uur 16.30 u: Presentatie over School at Sea…

Recurring

Spelletjesmiddag in het Hof van Salland

Iedere maandagmiddag kunt u om 14.00 uur in “Het Hof van Salland” aanschuiven om een spelletje te spelen. Beschikbaar zijn verschillende spellen zoals rummikub, scrabble, yahtzee, mens-erger-je-niet, schaken, dammen. Biljarten, een potje kaarten, sjoelen en darten kan ook. U hoeft zich niet aan te melden. Speel gezellig mee! Wilt u gewoon komen om een praatje te maken, prima. Hebt u vervoer nodig dan kunt u voor vrijdag 10.00 uur bellen naar de VHD Vrijwillige Hulpdienst Diepenveen 06 20266077.

Scroll naar top