Laden Evenementen

Agenda

De 2e Diepenveense Kuiertocht

Na de succesvolle eerste kuiertocht in 2020 willen we liefhebbers ook dit jaar weer mooie wandelingen rond Diepenveen aanbieden. Dit jaar hebben we naast 5 en 10 kilometer ook wandelingen van 15 en 20 kilometer uitgezet!

In de periode van 1 tot en met 9 mei kunt u op eigen gelegenheid een of meer van deze routes lopen. Alle wandelingen starten en eindigen bij het Kulturhus, hèt middelpunt van Diepenveen.

Kosten
Per persoon vragen wij een bijdrage van € 3,50 per wandeling per persoon. Na inschrijving ontvangt u van ons een betalingsverzoek. Na betaling is de inschrijving definitief.

Routebeschrijving
Iedere ingeschreven deelnemer krijgt bij het startpunt in het Kulturhus een handig rugzakje met daarin de routebeschrijving, wat te eten en te drinken voor onderweg én een lijst met vragen. Geniet van de prachtige natuur die Diepenveen en het omliggende gebied te bieden heeft.

Fotowedstrijd
Vergeet niet je camera of telefoon mee te nemen, want ook dit jaar is er weer een fotowedstrijd. Na afronding van de wandeling kan de ingevulde vragenlijst worden ingeleverd bij het Kulturhus. Je mooiste foto van onderweg kun je inzenden naar kuiertocht2021@gmail.com

De ingeleverde vragenlijsten zullen door onze jury worden beoordeeld en voor de 3 hoogste scores hebben we een lekkere prijs, te besteden in het Hof van Salland. De mooiste ingezonden foto zal op een spandoek in het dorp te zien zijn. En deze gaat daarna uiteraard naar de winnende inzender.

Interessant? Deel h

Expositie van Diepenveense Amateur Fotografen bij Sparrenheuvel

Vanaf 1 juli 2021 zal er een foto-expositie zijn door de leden van DAF in het verzorgingshuis Sparrenheuvel te Diepenveen. Dieren en Diepenveen Het thema van deze expositie is dieren en Diepenveen. Er zijn dus vele foto's te zien van dieren en van mooie plekken en gebouwen uit Diepenveen. De foto's blijven hangen tot november …

Expositie van Diepenveense Amateur Fotografen bij Sparrenheuvel Lees verder »

De Rommeljutters, wandelen en opruimen in en rond Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan in september weer door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur. Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je géén grijpstok dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06 125 29 883.

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.  

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.  

Kom Erbij Festival

Een week vol activiteiten voor oudere inwoners van de gemeente Deventer met de wijken als festivalterrein. Een week waarin aandacht wordt besteed aan ontmoeting en verbinding. Want juist nu is meedoen belangrijk. Op donderdag 7 oktober wordt er van 13.30 tot 14.30 uur gewandeld vanaf het Kulturhus in Diepenveen; deelname is gratis. Het voorlopige programma …

Kom Erbij Festival Lees verder »

Adverteerders

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar top