Laden Evenementen

Agenda

Computercafé in het Kulturhus, elke week op dinsdagmiddag

Computercafé

Met ingang van dinsdag 8 maart start het computercafé weer op in het Kulturhus. We zijn er elke dinsdagmiddag van 13:30 uur tot ca. 15:30 uur.

U kunt binnen lopen met vragen over uw smartphone, tablet of PC, over problemen met programma’s of over algemene digitale onderwerpen. Indien noodzakelijk, neem uw wachtwoorden en inloggegevens mee!

Wij zoeken nog helpers! Mocht u samen met ons ook anderen willen helpen, kunt u zich uiteraard bij ons melden. Inlichtingen bij Abe de Vries, abedevries@gmail.com.

We hopen u allen weer terug te zien. De hulp is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is uiteraard zeer welkom. De koffie is voor eigen rekening.

Ps.: het computercafé van 15 maart komt te vervallen!

Locatie

Kulturhus

De Rommeljutters wandelen en ruimen op in Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur, steeds op een ander vertrekpunt.  Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je geen grijpstok, dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06-12529883.

Wij zoeken Diepenveense helden die meedoen aan de Kinderhulp Heldenrun op zondag 22 mei!

Hé Diepenveense held, doe jij ook mee aan de Kinderhulp Heldenrun? Tijdens de heldhaftigste sponsorloop van Nederland komen we samen in actie voor de ruim 300.000 kinderen in Nederland die in armoede opgroeien! een 🏃 Sponsorloop van 1,5 of 4 km 👨‍👧 Kinderen lopen als 'superhelden' samen met hun volwassen 'sidekick' Verkleden als superheld mag …

Wij zoeken Diepenveense helden die meedoen aan de Kinderhulp Heldenrun op zondag 22 mei! Lees verder »

Adverteerders

Scroll naar top