Laden Evenementen

Agenda

computercafé elke woensdagmorgen in het Kulturhus

Computercafé

Elke woensdagmorgen van 9:30 tot ca. 11:30 uur zijn wij weer met ons  “Computercafé” in het Kulturhus te Diepenveen. U kunt wekelijks binnenlopen zonder afspraak met uw vragen en/of problemen op het gebied van PC, tablet en smartphone. We proberen u zoveel mogelijk te helpen met uw problemen en vragen.

Ook is het mogelijk uitleg te krijgen over bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook, Twitter,  de komende aanmeldwijziging van DIGID en ook over andere programma’s.

Wilt u eenvoudige bewerkingen van foto’s uitvoeren op uw apparatuur? Wilt u spelletjes installeren zoals Sudoku, Bridge, Patience, Tetris etc. etc., ook dat kunnen we u uitleggen.

Hebt u nog een wat oudere tragere laptop die niet meer wordt ondersteund? Probeer eens het gratis Linux Mint, u zult versteld staan hoeveel dat vlotter draait dan Windows. Het is ook nog gratis en gebruiksvriendelijk! Kortom er zijn veel zaken waarmee we u kunnen helpen op het gebied van hard- en software. Voor sommige programma’s en diensten zijn uw wachtwoorden nodig, neem deze vooral mee!

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De consumpties zijn uiteraard voor eigen rekening.

We hopen u in groten getale te gaan zien.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Het Computercafé Team

Locatie

Kulturhus, Dorpsstraat 30 7431CL Diepenveen
Scroll naar boven