Laden Evenementen

Agenda

Celliste Hanneke Rouw geeft een zomerconcert op landgoed De Haere

Celliste Hanneke Rouw

In juli geeft celliste Hanneke Rouw een aantal zomerconcerten op verschillende landgoederen in Overijssel en Gelderland, waaronder De Haere. Hanneke Rouw speelt Suite III in C major van J.S. Bach. De concerten worden mede mogelijk gemaakt door de tijdelijke regeling Balkonscènes van het Fonds Podiumkunsten.

Sprankelend concert: een lichtpuntje in donkere dagen
Bezoekers moeten zich van tevoren aanmelden. Dit kan via landgoedconcert@gmail.com. Per concert is er plaats voor maximaal 30 personen. Het concert duurt ongeveer een half uur. Een toegangskaart kost 7,50 euro. Op 11 juli is er om 14.30 uur en om 16.00 uur een concert.
Meer info over de overige concerten: www.hannekerouw.com

Expositie van Diepenveense Amateur Fotografen bij Sparrenheuvel

Vanaf 1 juli 2021 zal er een foto-expositie zijn door de leden van DAF in het verzorgingshuis Sparrenheuvel te Diepenveen. Dieren en Diepenveen Het thema van deze expositie is dieren en Diepenveen. Er zijn dus vele foto's te zien van dieren en van mooie plekken en gebouwen uit Diepenveen. De foto's blijven hangen tot november …

Expositie van Diepenveense Amateur Fotografen bij Sparrenheuvel Lees verder »

De Rommeljutters, wandelen en opruimen in en rond Diepenveen

De Rommeljutters (wandelend rommel opruimen) gaan in september weer door met rommel opruimen. We starten altijd op woensdag om 13.30 uur. Mensen die mee willen wandelen en rapen zijn hierbij uitgenodigd. Heb je géén grijpstok dan nemen we er een voor je mee. In dat geval even bellen: 06 125 29 883.

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.  

Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.  

Kom Erbij Festival

Een week vol activiteiten voor oudere inwoners van de gemeente Deventer met de wijken als festivalterrein. Een week waarin aandacht wordt besteed aan ontmoeting en verbinding. Want juist nu is meedoen belangrijk. Op donderdag 7 oktober wordt er van 13.30 tot 14.30 uur gewandeld vanaf het Kulturhus in Diepenveen; deelname is gratis. Het voorlopige programma …

Kom Erbij Festival Lees verder »

Adverteerders

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar top