Laden Evenementen

Agenda

27 maart 2022 – Muziek op Zondag in het Kulturhus

Een optreden van het Trio Amicae.
Dit trio bestaat uit Saskia van der Hall, fluit, Berna van der Hulst, cello en Afke Borst, piano.
Na op allerlei manieren te hebben samengewerkt besloten deze drie musici een trio te vormen. Sámen muziek maken blijft voor muzikanten natuurlijk het mooist; dat is voor de spelers in dit trio niet anders.
Als je dan ook nog een leuke vriendschappelijke verstandhouding hebt, kan je je trio dus met recht “Amicae” noemen.

Saskia, Berna en Afke geven alledrie ook les. Het is prachtig om andere mensen kennis te laten maken met de wereld van muziek, vooral als je daar zelf nooit genoeg van krijgt.

Natuurlijk hebben ze een conservatoriumdiploma op zak en ruime ervaring in het samenspelen in diverse bezettingen.
Het repertoire bestaat uit muziek van de 18e tot en met de 20e eeuw en bevat werken van Joseph Haydn, Louise Farrenc, Michail Glinka, Bohuslav Martinu, Paul Schoenfeld en Astor Piazzolla.

Bij elk stuk geven de spelers een korte mondelinge toelichting, waarin verteld wordt over de componist en de tijdsgeest van de betreffende muziek. Zo wordt het publiek meegenomen in een muzikaal programma door de eeuwen heen.

Informatie:

Inloop: vanaf 11 uur / start van het concert om 11.30 uur / einde van het concert is – inclusief een pauze – uiterlijk om 13 uur.
Plaats: KHD, Dorpsstraat 30,  7431 CL  Diepenveen
Kosten: € 10,- inclusief een kop koffie of thee

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Locatie

Kulturhus, Dorpsstraat 30 7431CL Diepenveen
Recurring

Op de koffie

Elke donderdag van 10.30 tot 12.30 uur zijn alle inwoners van Diepenveen welkom op onze koffieochtend in het Hof van Salland. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u gezellig buurten. Het tweede kopje koffie of thee is gratis.

Pop-Up kledingwinkel PiT

Gerda Robben komt zaterdag 8 oktober met haar leuke pop-up kledingwinkel PiT aan de Raalterweg 31 in Diepenveen. Het is een trendy winkel op locatie inzetbaar. De kleding en sieraden zijn betaalbaar. Hoe leuk is dat? Kom je gezellig langs tussen 10.30-14.30 uur? Tussen deze tijden kan je gezellig langskomen wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte welkom! De koffie/thee staat klaar! Wanneer: 8 oktober 2022 Waar: Raalterweg 31, 7431 PA Diepenveen Tijd: tussen 10.30-14.30 uur Laat je even…

Muziek op Zondag

'Duo Rinascente komt weer naar Diepenveen! Na een fantastisch optreden van dit professionele duo vorig jaar, wilden niet alleen de bezoekers hen graag nog eens horen, maar wilden ook Helbertien en Lorena heel graag nog een keer naar Diepenveen komen om te spelen. Dan is 1 plus 1 natuurlijk 2! Op 9 oktober spelen ze (Helbertien op viool en Lorena achter de piano) stukken van Mozart, Respighi, Piazzolla, Albeniz, Guastavino en Liszt. Het wordt vast weer een verwennerij voor onze oren en ogen!…

Recurring

Spelletjesmiddag in het Hof van Salland

Iedere maandagmiddag kunt u om 14.00 uur in “Het Hof van Salland” aanschuiven om een spelletje te spelen. Beschikbaar zijn verschillende spellen zoals rummikub, scrabble, yahtzee, mens-erger-je-niet, schaken, dammen. Biljarten, een potje kaarten, sjoelen en darten kan ook. U hoeft zich niet aan te melden. Speel gezellig mee! Wilt u gewoon komen om een praatje te maken, prima. Hebt u vervoer nodig dan kunt u voor vrijdag 10.00 uur bellen naar de VHD Vrijwillige Hulpdienst Diepenveen 06 20266077.

Scroll naar top