Van zaterdag 15 september t/m donderdag 20 september vindt de Nationale Sportweek plaats waar Deventer de landelijke Host City voor is. Er is voor alle bewoners uit de gemeente – jong, oud, sportief of niet – die hele week van alles te doen, te beleven en te bekijken op het gebied van sport en bewegen, onder meer vanuit Diepenveen en op Sportpark Keizerslanden.

Estafetteroute vanuit Diepenveen
Wil je samen met je buren, vrienden, collega’s, klasgenootjes of teammaatjes vooraan staan bij de opening van de Nationale Sportweek met artiesten als Sharon Doorson, Yosina, DJ Dennis van der Geest en vele anderen? Doe dan mee met één van de drie estafette optochten ‘op wieltjes’ waar bewoners op (ongemotoriseerde) wielen zoals stads/racefiets, step, skeelers, skateboard e.d. aan deel kunnen nemen. Een van deze routes start in Diepenveen!

Je ontvangt een VIP-polsbandje om te genieten van het openingsprogramma op Sportpark Keizerslanden. Na deze opening volgt de rest van de week een gaaf (en veelal gratis) sport- en beweegprogramma. 

Alle informatie over de estafetteroutes, de tijden en het gratis aanmelden is te vinden op https://www.sportbedrijfdeventer.nl/sportiefdeventer/nationale-sportweek-estafette/ 

Voor het overige programma kijk je op www.nationalesportweekdeventer.nl