Colofon
Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Disclaimer
De website DorpspleinDiepenveen.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. DorpspleinDiepenveen.nl aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. DorpspleinDiepenveen.nl gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Disclaimer e-mail
E-mail van DorpspleinDiepenveen.nl kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. DorpspleinDiepenveen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Auteursrecht
Alle teksten en afbeeldingen op DorpspleinDiepenveen.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Daarnaast gaan wij er vanuit dat de inzender de auteursrechten heeft op de bijgevoegde media. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, neem dan contact op met de webredactie.