Extra aandacht voor je bedrijf op DorpspleinDiepenveen.nl

Adverteren-dorpsplein-diepenveen-foto

Voor ondernemers in Diepenveen is het mogelijk extra zichtbaar te zijn op het platform Dorpsplein Diepenveen. Voor een vriendelijk prijsje kun je gedurende een periode van 1 tot 3 maand je bedrijfslogo laten plaatsen in alle nieuwsberichten die dagelijks verschijnen op het platform.

Dagelijks 250-800 bezoekers
Dorpsplein Diepenveen is in januari 2018 gelanceerd en wordt door steeds meer Diepenveners bezocht en gelezen. Afhankelijk van het soort nieuws, wordt de website dagelijks door 250 tot 800 mensen bekeken. De nieuwsitems worden ook gedeeld via Facebook, Instagram en Twitter.

Verenigingen, winkeliers, bedrijven en inwoners weten de site goed te vinden en delen hun nieuws via het platform. De redactie zorgt dagelijks met veel enthousiasme en geheel vrijwillig, voor de plaatsing van nieuws en activiteiten in ons dorp. Maak je bedrijf extra zichtbaar op Dorpsplein Diepenveen!

Wij plaatsen je bedrijfslogo met een link naar je bedrijfs website!
De plaats van de logo’s in de nieuwsberichten zie je in de afbeelding hiernaast. Het logo is gekoppeld aan een link naar je bedrijfswebsite. Klik je op het logo, dan opent je bedrijfswebsite.

Wat is mogelijk en wat kost het?
Een bedrijfslogo staat maximaal drie maanden in de nieuwsitems. Je hebt de volgende mogelijkheden:

Plaatsing per kalendermaand (1e-30/31e)

Periode Kosten 
Eén maand € 35,00
Twee maanden achtereen € 55,00
Drie maanden achtereen € 70,00

De financiële bijdrage wordt gebruikt om de website van Dorpsplein Diepenveen te onderhouden en verder uit te bouwen.

info@dorpspleindiepenveen.nl
Meer informatie, contactpersoon: Ali den Boer/06-46 22 78 96. Om uw logo aan te melden voor het plaatsen op onze website, klik hier.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven